„Моите занимания в гората“ и „Моите занимания в природата“ са две илюстровани книжки със стикери на изд. „Ер малки“ (детския импринт на добре познатото ни изд. „Ерове“). Със своите цветни карикатурни рисунки и множество лепенки, книжките насърчават малчуганите над 4 годишна възраст да се забавляват и развиват своята креативност, но и да опознават заобикалящия ни свят.

Здравей, млади изследователю! В тази книжка ще намериш картинки за разпознаване, различни занимания, задачи за оцветяване и стикери. Тя е страхотен наръчник, който можеш да вземеш на път! Вземи този наръчник в някое кътче сред гората и се забавлявай да откриваш щури занимания и думи.

Всяка от книжките съдържа 48 страници голям формат, на които ще откриете разнообразни игри и творчески задачи, които са тематично свързани с излетите и разходките след природата. Книжките ще помогнат на децата да се научат да разпознават листата на някои от най-често срещаните дървета, както и да определят възрастта на всяко дърво по броя на неговите годишни пръстени. Ще направят свой собствен хербарий. Ще рисуват, оцветяват и ще правят отпечатъци с боя или тебешир. Ще сеят семенца, ще правят венци от цветя, ще отбелязват и описват откритията си… Ще се научат повече за птиците и ще имат възможността да изработят хранилка, с която да зарадват своите пернати приятели през зимните месеци. Ще правят забавни животни и фигурки от листа. Ще събират спомени.

„Моите занимания в гората“ и „Моите занимания в природата“ са два градивни наръчника за най-малките, пълни с интересни идеи, чрез които да ангажирате хлапетата по време на разходка в парка или гората.

Още за книжките:

https://ermalki.eu/moite-zanimaniya-v-prirodata.html

https://ermalki.eu/moite-zanimaniya-v-gorata.html

Вашият коментар