Чаровния екип от кученца спасители, известен като „Пес патрул“, от години е хит сред децата. Четириногите анимационни герои са се сдобили с какви ли не превъплъщения, като се започне от компютърни игри и се стигне до мюзикъли на сцена и спектакли на лед! За лавината от играчки, дрехи и аксесоари с облика на Райдър и неговите верни приятели пък изобщо няма да говорим. Разбира се, „Пес патрул“ не са подминали и книжарниците! Цяла поредица всевъзможни издания можем да открием и в родните книжарници. Една от тези книги е „Моята първа книга за лека нощ: Пес патрул“ (изд. „Егмонт“). Чрез този илюстрован сборник с истории за приспиване децата ще заменят екранното време с разлистване на страници.

Потопи се в света на сладките сънища с три вълнуващи истории за незабравимите приключения на кученцата от Пес патрул и техния приятел Райдър в залива Адвенчър. Книжката е част от поредицата „Моята първа книга за лека нощ“ на издателство „Егмонт“.

Ако се чудите как да събудите у децата афинитет към книгите, то един способ, който си струва да опитате е именно този – да откриете книжки с герои, които децата вече познават и обичат. В случая с „Пес патрул“ героите не са един и два, а цял екип, при това снабден с всевъзможни чудни устройства и високотехнологични джаджи, чрез които кученцата помагат на изпадналите в нужда и се борят с опасностите.

Историите в тази книга са напълно в духа на сериала. Главните герои са примери за подражание, демонстрират задружна работа и отборна игра, приятелство, лоялност, самоотверженост, трудолюбие. И въпреки приключенията и екшъна, нито една от ситуациите, в които Райдър и неговия екип идват на помощ не е плашеща и не буди страх и притеснение у децата.

Вътрешните илюстрации са изготвени със същите 3Д модели, използвани и в анимационните епизоди, приятно оформени с цветни рамки и допълващи разбираемия, но не прекалено семпъл текст. Малките фенове на „Пес патрул“ ще останат доволни! А дали ще заспят веднага или ще ви молят да им прочетете още една история? Тук не смеем да даваме обещания! 😊

Още за книгата: https://egmontbulgaria.com/pes-patrul-735/mojata-parva-kniga-za-leka-nosht-pes-patrul-p3984

Хареса ли ви статията? Почерпете ни с книга! –> https://www.buymeacoffee.com/knijnikrile

1 thoughts on “„Моята първа книга за лека нощ: Пес патрул“

Вашият коментар