Ако сте се отказали да следите пресата, ако превключвате канала, щом в сутрешния блок по телевизията започне преглед на печата, то явно не сте попаднали на правилния вестник! Ето едно издание, което е изпълнено единствено и само с добри новини, а освен тях съдържа и още куп любопитни статии и материали! Няма как да е другояче, след като въпросната газета се списва от фея. При това не коя да е фея, а любимата ни фея от захарницата – единствената и неповторима Ванилия. Готови ли сте да си оближете пръстите от сладки новини? Тогава грабвайте новия трети брой на „Ванилени вести“ от изд. „Рибка“!

Вярваме, че всички верни фенове на поредицата на Катя Антонова ще си купят новия брой на вестника дори единствено и само за да прочетат интервюто с нея и да разберат повече подробности около бъдещето на хитовата книжна серия (която лека-полека се превръща в истински роден франчайз!). Та в случай, че искате да сте в час с Ванилия и да знаете най-новите новости относно задаващите се книги с нейно участие, то със сигурност няма да пропуснете септемврийския брой на „Ванилени вести“, отново издържан в духовития тон, присъщ за чаровната главна героиня и първа приятелка на Филип.

И като казахме „в час“ и „септемврийски“… Ако има нещо, което може да разсее буреносните облаци, които се събират над нас покрай първия учебен ден, то това е една честитка от Ванилия, плюс прекрасен тематичен плакат! Но това съвсем не е всичко…

Поредната порция сладки новини! Трети брой на „Ванилени вести” – фантастичен и вече наличен!

С МЕГА интересно съдържание:

  • Разговор с Катя Антонова, която сподели новини за „Феята от захарницата” 5
  • Интервю с малко златно момиче
  • Разходка из Космоса
  • Супер сладък есенен плакат
  • Маски за Хелоуин
  • Лесен метод за умножение
  • Комикс
  • И куп интересни факти, идеи за забавления и игри.

Още за трети брой: https://ribka-publishing.bg/product/vestnik-vanileni-vesti-broy-3

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s