Едно малко зайче празнува голяма годишнина! Най-известния герой на неповторимата Биатрикс Потър, дългоухият палавник със синьо палтенце, става на цели 120 години. Невероятно, нали? Невероятно красиво е и юбилейното празнично издание на оригиналната приказка, с което изд. „Труд“ отбелязват юбилея на Зайчето Питър. Книгата със специалната нова корица за рожден ден пристига до родните читатели, изпреварвайки световната си премиера на трети февруари!

През 1902 г. едно зайче със синьо палтенце скача в градината на лов за репички. И по време на този съдбовен лов за репички, той скача и в сърцата на читателите, откъдето никога не си тръгва. Приказката за Зайчето Питър е вдъхновила много романи, пиеси, филми и е част от детството на поколения по целия свят. Издава се по случай 120-годишнината през 2022 г. на Приказка за ЗАЙЧЕТО ПИТЪР с оригиналните илюстрации, с оригиналния текст, със специална юбилейна корица

Останал ли е някой, който все още да не познава Зайчето Питър? Разбира се! Винаги има дечица, които тепърва ще се запознаят с този склонен към неприятности дългоушко. Толкова поколения са расли с историите на Биатрикс Потър, и няма никакво съмнение, че ще продължават да растат и за в бъдеще. Без значение дали имате обичащо детските приказки мъниче или пък самите вие продължавате да си препрочитате историите за Питър с носталгична усмивка, връщайки се в собственото си детство, „Приказка за Зайчето Питър – юбилейно издание“ е едновременно и луксозно свежоотпечатано преиздание на класиката, и елегантен сувенир за почитатели и колекционери на Биатрикс Потър.

Какво ни очаква тук освен добре познатите патила из градината на стария Макгрекър? Нежна нова корица, прекрасно художествено оформление със създаващ празнично настроение форзац и мъничко стилни нови илюстрации, които носят усещане за приготвена с любов картичка за рожден ден.

Подарете си 80 страници пищни илюстрации и задъхващи приключения. Присъединете се за пореден път към Питър за една изпълнена с опасности разходка из лехите със зеленчуци. Както винаги, зайчето е от пъргаво по-пъргаво, защото какво са някакви си 120 години за една безсмъртна класика?

Още за книгата: http://trud.cc/?cid=9&pid=11113

Реклама

One thought on “„Приказка за Зайчето Питър – юбилейно издание“ от Биатрикс Потър

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s