Миналата година посрещнахме „Коледа с аромат на ванилия“. Прекарахме празника в компанията на любимите си герои Филип и Ванилия от поредицата „Феята от захарницата“, но се оказа, че сме били за завиждане! То да си в компанията на феята Ванилия винаги си е за завиждане, но този път – дори още повече. Защото тиражът на малката подаръчна книжка с коледните приключения на нашите приятели се разграби и изчезна от книжарницата на изд. „Рибка“ за отрицателно време. А не е честно едни да си я имат, а други – не, нали? Е, търпението на всички беше възнаградено! Преди броени дни се появи новото, разширено, подобрено, уголемено, допълнено, колекционерско и абсолютно суперско второ издание на „Коледа с аромат на ванилия“. Искате ли да разберете какво са ни спретнали Катя Антонова и Мила Лозанова?

Спестените общи пари за подаръци са били профукани лекомислено от Ванилия! (Божичко, дано само тя да не прочете това, че ще ни се стъжни!) Филип е съкрушен. Коледата май ще бъде провалена без подаръци… Или пък не? Макар и кратка, коледната история с Ванилия и Филип е всичко онова, което обичаме в поредицата „Феята от захарницата“ – сърце и хумор, духовит диалог, прекрасни взаимоотношения между персонажите и позитивни послания, поднесени с намигване. Илюстрациите на Мила Лозанова са подобаващо чаровни, но, това съвсем не е всичко.

В това специално коледно издание ще откриете още:

– вкусна рецепта за медена къща с-без-прекъсване;

– куп готови гениални идеи за коледни изненади от Ванилия!

Че идеите са гениални, то се подразбира. Все пак, идват не от кого да е, а от самата Ванилия!

Приемете сладката празнична приказка „Коледа с аромат на ванилия“ като прелюдия към четвъртата част на „Феята от захарницата“. Тя е озаглавена „Баобаба“ и съвсем скоро ще ви разкажем и за нея.

Още за „Коледа с аромат на ванилия“: https://ribka-publishing.bg/product/koleda-s-aromat-na-vaniliya

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s