Ако имате нужда от доза щуротии в ежедневието си, ако търсите креативна книжна разтуха, ако от време на време ви се иска да обърнете всичко с главата надолу, то присъединете се към нас и разгърнете поредицата „Объркани истории“ на Highlights и изд. „Миранда“. Всяка от двете излезли до момента книги, „Животни“ и „Летни игри“, предлага 72 страници, пълни-препълнени с разнообразни забавления и задачи. От издирване на изгубени предмети и оцветяване на изпълнени с детайли комични сцени до запълване на текстове и създаване на собствени фантасмагории.

Намери скритите предмети, вплетени в картините и ги използвай в реда на тяхото откриване, за да създадеш най-щурите и смешни истории! Следвай тези ТРИ стъпки: Открий скритите предмети в картините. Напиши имената на откритите предмети в реда им на откриване в празните полета на текста, създавайки уникална объркана история от множество възможни комбинации. Прочети новите невероятни приключения, които са се получили и се смей до припадък.

В първата книга ще откриеш забавни приключения на тема животни, като: сърфиране с крокодил, лъв във фризьорския салон, надскачане с жаби, ще се запознаеш с прасетата балетисти и много други, които правят  историите невероятно смешни. Чудесна книга за игра с приятели или за самостоятелно забавление.

В следващата книга пък ще откриеш забавни приключения на тема летни игри, като състезания с велосипеди, плаване по реката, игра в къщичката на дървото, игра на Зайкобол, игри на плажа и много други. Изданията са с марката Highlights, която в продължение на повече от 70 години стои върху качествени книги, които помагат на децата да се усъвършенстват.

Какво ще кажете за един сандвичи с кламери? Или пък да се почерпим с шоколадово-рибни бисквити? С помощта на поредицата „Объркани истории“ всички можем да се почувстваме „царевично-весели“. Едно трябва да им се признае на хората от Highlights – въображение определено не им липсва. Как действат книгите им ли? Просто е!

Хвърлете поглед на поредната илюстрация. Не, всъщност само поглед няма да е достатъчен. Вгледайте се внимателно. Защото сред множеството детайли ви очакват определени скрити предмети, които трябва да откриете. Можете да ги означите или оцветите, но не забравяйте да си отбележите поредността, в която сте ги открили. Готови ли сте? Сега идва ред на най-забавната част!

Време е да попълним прилежащия към илюстрацията текст. А в него има точно толкова празни места, колкото предмета е трябвало да открием. Запишете имената на предметите в текста в същия ред, по който сте ги открили и само гледайте каква комична неразбория ще се получи!

Ето, че децата могат да упражняват едновременно своята наблюдателност, краснопис и четене. А за десерт – веселите картинки чакат да бъдат оцветени!

Още за книгите:

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s