Лятото отмина и учебната година вече е в разгара си, но това съвсем не значи, че е отминало и времето за приключения. Ето, че от изд. „Миранда“ ни канят на „Нови приключения със загадки и много игри“, тъй че ако искате отново да прекарате приятно време в компанията на  Руби, Нед и техния четириног спътник Мъри, то часът за това е настъпил! Не пропускайте втората книга от веселата илюстрована поредица на Гарет Мур и Морено Чиачиера, които отново отправят предизвикателство към любопитните и наблюдателни млади читатели.

Присъедини се отново към героите Руби, Нед и кучето Мъри и премини през трите забавни приключения заедно с тях! Помогни им да се справят с новите предизвикателства във вълшебния свят, изпълнен с дракони, гоблини и еднорози. Търси с тях скрити кодове и предмети. Разгадай загадките, премини през лабиринтите и следвай уликите, за да разбереш къде отиват героите по-нататък! Всяка загадка е свързана със сюжета, така че трябва да намериш решение преди да продължиш. В ръцете си държиш книга с приключения, в които участваш и ти!

Стане ли дума за книги с игри и загадки, то каталогът на издателство „Миранда“ е пълен с атрактивни предложения по темата. Без значение дали ви се ще да свързвате четирицифрено количество точки, да се лутате из заплетени лабиринти или да си поиграете на детективи, да пътувате по света или пък да посетите омагьосано имение. Сред изданията на „Миранда“ има какво ли не – от артистични книги за оцветяване до създаване на чудати герои с помощта на зарче. Доста от тези книги вече сме ви представяли на „Книжни Криле“. Нямаше как да пропуснем и продължението на „Приключения с много загадки и игри“.

Нашите познайници се завръщат с три нови вълнуващи случая, всеки от които ще ни отведе в нова среда и ще изпробва уменията ни да откриваме тайни пътища, да разчитаме указания, да надушваме следи… Предстоят 96 страници пълноцветно забавление в голям формат. Симпатичният отбор от момче, момиче и куче ще се хареса на децата и те с радост ще тръгнат по дирите им из различни епохи и приказни светове. А най-хубавото е, че на всяка крачка от пътуването ни през илюстрованите истории ни очакват нови гъделичкащи въображението загадки!

Още за книгата: https://miranda.bg/shop/%D0%BA%D0%BD%D0%B8%D0%B3%D0%B8/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D1%81%D1%8A%D1%81-%D0%B7%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D0%B8-%D0%B8-%D0%BC%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D0%B8/

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s