Ние най-редовно си летим на „Книжни Криле”, но днешния летателен апарат криле няма. За сметка на това разполага с плетен кош и набира височина с помощта на горещ въздух. Колкото до пилота, него вече го познавате добре, тъй като преди малко повече от година ядохме заедно захаросани ябълки и преследвахме еднорози. Досетихте ли се вече? Точно така, след „Коледното приключение на Жана Помпон” малката героиня на Силвия Иванова и Яна Попова се завръща и е готова да се развихри отново в своята втора книжка. „Жана Помпон лети с балон” (изд. „Soki and Moki Books”) е ярка, ведра и зареждаща с позитивна енергия детска картинна книга. Изобщоооо… истински полет на въображението. С балон!

Та – даaa!!!

Ето я отново Жана Помпон…

Да, “Помпоооон” сама си го измисли!

Този път Жана се забърква в преследването на необичаен крадец. Компания ù прави братовчед ù Камен, а приключението им ще ви отведе на непредполагаемо място и ще ви срещне с необикновени герои!

Погледнете я само! С облачета от руси къдрици около усмихнатото лице, съчетала тениска с еднорог, кецове и поличка за балет, ухилена от ухо до ухо и грейнала от ентусиазъм за нови приключения! Жана Помпон е просто заразително щастлива и няма как да не ви се прииска да я последвате в тази нова история.

В компанията на братовчеда Камен, който се е отбил за ваканцията, Жана не само продължава да вилнее, но дори е УТРОИЛА лудориите си, а най-новата такава ще бъде доооста зрелищна. Всичко започва съвсем невинно, с един пикник в гората… ако може изобщо одеяло и половин кифличка да минат за пикник, но да не издребняваме все пак. Не щеш ли Жана забелязва нещо над дърветата… Огромен купол, покрит с цветни звезди! Еха! Толкова й трябва на нашата Жана да хукне към поредната авантюра. А нещото между дърветата, разбира се, е балон с горещ въздух, койо… няма да ви кажем къде ще отнесе героите, но ви гарантираме, че пътешествието ще е незабравимо.

Точно като Жана и Камен, Силвия Иванова и Яна Попова също са страхотен тандем, само че – творчески! Точно както и в предишната книжка, тук ще можете да се насладите на лека и забавна история, майсторски съвременни илюстрации и страници, от които строи толкова много слънце, че един прочит спокойно може да ви достави дневната доза витамин D!

Още за книгата: https://www.sokimokibooks.com/zhana-pompon-leti-s-balon.html

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s