За осми пореден път Ана Ана ни убеждава, че не я свърта на едно място! Какво се случва обаче, когато чаровната пакостница от детските комикси на Алекси Дормал и Доминик Рок е принудена да си остане вкъщи? Стаята бързо отеснява за любимата ни русокоска и нейната плюшена компания. Какво друго им остава, освен да се проявят като истински „Шампиони в разхвърлянето”? Шарените забавления продължават в новото издание на „Пурко”!

shop-big-aa8-faceНавън вали проливен дъжд. Всичко е вир-вода. Няма начин Ана Ана да щурее по двора. Няма ли? За всички, които познават героинята достатъчно добре трябва вече да е станало пределно ясно – при Ана Ана няма невъзможни неща. Така де, нима сте вярвали, че някакъв си дъжд ще спре момичето, което е успяло да пребори тъмното, да покори морските вълни, да предизвика шоколадова експлозия и какво ли не още? Вече сме били свидетели на достатъчно нейни подвизи, за да знаем, че Ана Ана и плюшките й не се дават току тъй. (А ако пък за вас това е първа среща с героинята, то бегом към предишните ни ревюта за поредицата! – https://knijnikrile.wordpress.com/tag/%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%BD%D0%B0/ )

11

И ето, неуморното въображение на Ана Ана е отново в действие. Четирите стени не са в състояние да ограничат детската фантазия. Стаята се превръща в двор! И както си подобава за игрите под открито небе са нужни пера за федербал, топки за тенис, ракети, мишена и стрелички, а напук на лошото време навън, съвсем скоро ясното слънчице грейва… върху тапета! Как ли ще завърши всичко?

11

Тандемът от мама-сценарист (Доминик Рок) и син-художник (Алекси Дормал) отново е поднесъл едно щуро приключение в картинки, което е уловило цветовете на безгрижното детство по страниците си. „Ана Ана: Шампиони в разхвърлянето” е мини-комикс, който доставя максимално удоволствие!

Още за книгата: https://www.purko.eu/bg/produkt/shampioni-v-razhvrlyaneto

shop-big-aa8-back

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s