Зима е и трябва да се обличаме подобаващо за сезона… каквото и да значи това! Да, знаем – първата асоциация са топлите палта, шапките и шаловете, ботушите и ръкавиците… Но това е само една малка част от необходимия гардероб! А ако сме в кухнята и печем коледни курабийки? Или пък обикаляме в търсене на подаръци? А може би пък трябва да се пременим по-празнично, защото сме тръгнали с приятели да коледуваме? „Облечи мечетата КОЛЕДА” (изд. „Миранда”) е книжка, която ще ви даде възможност да развихрите фантазията си и да демонстрирате модните си предпочитания с помощта на група симпатични мечета и… над 250 цветни стикера!

11.JPGПомогни на мечетата да се подготвят за празника, като ги облечеш с подходящи дрешки за игра в снега, за готвене на лакомства, за пазаруване на подаръци или за сън. Украси голямата коледна елха и очаквай с тях най-вълнуващия момент – идването на Дядо Коледа. Какви ли подаръци ще им донесе?

Книгата развива уменията на децата да разказват, да мислят и да съобразяват.

Помага им да подбират подходящо облекло в различни ситуации. Залепването на стикери е забавно и стимулира усъвършенстването на фината моторика и усета към детайла.

obleci-meceta-koleda_02

Какво ни очаква тук? 32 страници (8 листа със стикери) и множество зимни и празнични ситуации, в които мечовците симпатяги трябва да надянат подходящите дрешки. Децата сами могат да изберат дали да облепят… така де, да облекат мечетата подходящо или пък да измислят смешни комбинации. Стига да решите, спокойно можете да наденете ръкавички върху ушите на някое от мечетата. А може да облечете повечето мечета подобаващо и да си нарочите едно, което да бъде заплеса на компанията и да се щура в снега по пижама или нещо подобно.

obleci-meceta-koleda_01

И като казахме пижами – да, тези мечета не са се втурнали да спят зимен сън (че кой ли пък иска да спи, когато очакваме Дядо Коледа?), но все пак – ще се наложи и да подремнат, уморени от игрите в снега. А нали трябва да приготвим и джинджифилови курабийки, с които да се нагости специалния гост, щом се спусне от комина? Само не обличайте празничните дрехи в кухнята, че току виж сме ги изцапали с брашно!

obleci-meceta-koleda_03

Книжката е коледно забавление, изготвено от Фелисити Брукс и голямото западно издателство Usborne Publishing.

Още за книгата тук: https://miranda.bg/shop/%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%ba%d0%b0%d0%b7%d0%ba%d0%b8/%d0%be%d0%b1%d0%bb%d0%b5%d1%87%d0%b8-%d0%bc%d0%b5%d1%87%d0%b5%d1%82%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%b5%d0%b4%d0%b0/

slider_15-1024x325-960x300-1

slider_11-1024x325-960x300-1

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s