Котаракът Румен! Баш-инфлуенсър, могул на социалните медии и маестро на социалната критика, обсерватор и коментатор на махленското, народното и глобалното, крал на култовото… Хвала! Да се свети името му (а не маслото му), да бъде волята му, да се чете книгата му! И се чете, та пушек се вдига.

„по-молиха ме да напиша две думи за книгата ми зада може да обесниме тука горе доло за какво иде реч, но ас искан да кажа чесан ного разочерован заштото ваф печатмицата явно е станало някаква правописна грешка и фмомента на корицата фместо моето име като афтор се явява някакво друго име което ас лично за пръф път в живота си чувам и даже несам сигорем че мога даго прочета! ЕМИ ОДКАЗВАН ДА САДЕЙСТВАН Ф ТАКЪФ СЛУЧЕЙ!!1 ОПРАВЯЙТЕ СЕ!!“

– КОТАРАКЪТ РУМЕН, алфа машкар и хобавец

„В началото на лятото на 2017 у нас дойде да живее един малък сив котарак от породата Британска късокосместа, който тежеше половин килограм, основно за сметка на козината. Отчитайки този факт като особено вълнуващ (най-вече за мен), започнах на качвам негови снимки в социалните мрежи. Половин година по-късно котаракът имаше хиляди последователи, беше обявен за блогър на годината и тежеше вече пет килограма, понеже с времето разви ужасно тежък характер. Историите в тази книга са част от неговите публикации в интернет.

Дългата история на книгата включва много кафе по монитора от смях, срещи с чудесни хора, подкрепа от най-неочаквани места, осем месеца работа по нея и завършва с едно томче от стотина страници, което доказва, че шизофренията и дислексията в някои случаи могат да бъдат доста полезни състояния.

Надявам се да ви хареса!“

– НАТАЛИЯ АТАНАСОВА, автор

cover1-700x700

Ако не знаете кой е Румен, то по-дяволите, не си признавайте, че ще станете за по-смешиште!

Истината е, че Котаракът Румен си е своего рода социален феномен и за това си има ред причини, далеч надхвърлящи правописа му. На всички ни е дошло до гуша от псевдо випове и пишман селебритита, та хайде за разнообразие да насочим лайковете, обожанието и боготворенето към един безпардонно смешен образ, който се е превърнал в криво огледало на собствената ни крива действителност.

Няма да се впускам в прекомерни анализи на успеха и нуждата от Румен, чисто и просто ще кажа… ами Даживей тоз хубав човек!

kotarakutrumen.com-kniga-kotarakat-rumen-kn3-web

В книгата ще откриете всичко, което обичате в Румен и още толкова. Лафове и мухабети на кило, подадени с художествено оформление за шест плюс. Каквато и да е темата на поредния писмен гег, текстът неизменно съдържа дори повече оригиналност, отколкото дори правописни грешки. Книгата е от типа „добре, че е шегата, за да си кажем истината”. Всичко е толкова простичко, истинско и злобо/ежедневно, та чак избива на философско, при това с характерно котешки манталитет.

Книгата „Котаракът Румен” апотеоз на остроумието. И доказателство, че и на нас човеците май нищо котешко не ни е чуждо.

Още за книгата тук: https://kotarakutrumen.com/book-kotarakutrumen/

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s