Злодеят Господин Хикс удря отново! И този път целта му е най-ценното съкровище на Ню Лабиринт – светлината на Лабиринтената кула, която грее над града. Детектив Пиер и Кармен веднага пристигат на помощ и готови на всичко, хукват по следите на крадеца фантом. А заедно с тях, въоръжени с търпение, наблюдателност и чисто нова лупа хукваме и ние! Пригответе се за де изгубите на страниците на „Детектив Пиер 2: Мистерии в лабиринтената кула” (изд. „Миранда”)

Print

„Детектив Пиер решава случая: Откраднатият лабиринтен камък” се оказа една от най-зрелищните и интересни книги с лабиринти, на които човек може да попадне. Нейните създатели Хиро Камигаки и Чихиро Маруяма се бяха погрижили да предоставят огромно разнообразие от различни типове задачи и препятствия, поставящи на изпитание наблюдателността и съобразителността на читателите. Но редом с това цветните илюстрирани страници радваха окото с високо ниво на детайл и внимателно изградени, сложни композиции.

14

„Детектив Пиер 2: Мистерии в лабиринтената кула” не остава по-назад. Камигаки и Маруяма отново демонстрират изключителна изобретателност, превръщайки всяка една от големите двойни илюстрации в заплетен лабиринт, препълнен с всевъзможни подробности. Част от тези подробности са там, за да изиграят роля на мостове, стълбички, преки пътища или пък препятствия и бариери в просторните лабиринти. Други пък са вмъкнати чисто и просто за заблуда. А някои са шеги и закачки, разпръснати из локациите като „награди” за най-отдадените читатели, които съзерцават съсредоточено и се стремят да не пропуснат нищо.

5

Вторият случа на Детектив Пиер е отново вълнуващ и заплетен, лабиринтено приключение, което ще ви преведе през цял куп нови места и ще ви срещне с нови герои. Самият град Ню Лабиринт е необятно място, където с удоволствие бихте прекарали поне част от лятната си ваканция – с големи магазини, високи небостъргачи, елегантни жители… Ще се потопите в атмосферата на блясък и шик от една отминала епоха.

Новата книга за Детектив Пиер отново идва с практичен подарък – лупа, която ще ви е верен приятел в разрешаването на криминалния случай. А освен самите лабиринти, страниците на луксозното издание отново крият и множество допълнителни „бонус мисии”, заради които можете да се завърнете в лабиринтите отново и отново.

Още за книгата: https://miranda.bg/shop/%d0%ba%d0%bd%d0%b8%d0%b3%d0%b8/%d0%b4%d0%b5%d1%82%d0%b5%d0%ba%d1%82%d0%b8%d0%b2-%d0%bf%d0%b8%d0%b5%d1%80-2-%d0%bc%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%b8%d0%b8-%d0%b2-%d0%bb%d0%b0%d0%b1%d0%b8%d1%80%d0%b8%d0%bd%d1%82%d0%b5%d0%bd%d0%b0/

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s