Ето, че лятото е вече тук! Време за разходки сред природата и игри навън, но… и време, в което понякога ни се налага да се скрием от жегите и да намерим някакви приятни занимания вкъщи. Телевизионния екран и мобилните приложения са често избор номер едно сред децата, а на възрастните понякога не им е никак лесно да предложат алтернатива. „Книга? Ха, да не съм в училище?!”. Е, реакцията към книжките от поредицата „Клуб Пони” (изд. „Хермес”) едва ли ще е такава, особено пък ако вашите мъници обичат симпатични кончета и си падат по веселите задачи, игри и пъстри стикери.

v_shkolata_po_ezda

Всяка една от трите книжки от серията върви заедно с над 100 цветни стикера и комплект шаблони. Прилежащите допълнения превръщат книжките „В школата по езда”, „Конни спортове” и „Разходка с пони” в малък празник за феновете на грациозните и бързоноги четириноги. Макар и с малко наброй страници, заглавията от „Клуб Пони” предлагат куп интересни занимания за… ами, хайде да не се лъжем! Най-впечатлени от книжките ще бъдат именно малките момиченца.

konni_sportove

Главни герои тук също са група приятелки, обединени от общата си страст по понитата и ездата. Заедно с тях децата ще могат да рисуват, оцветяват, украсяват, лепят и какво ли не още. Е, не е като да си на седлото, но все пак! Ако не сте уговорили на малката си принцеса истински урок по езда, то поредицата „Клуб Пони” е вариант, с който да й се реванширате.

razhodka_s_poni

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s