Ако и вие като нас сте сред почитателите на художника Кърби Розанес и неговите феноменални творчески албуми, то днешното ревю е за вас! А ако (все още) не сте сред почитателите на Кърби Розанес… то значи, че чисто и просто не сте разлиствали страниците на „Аниморфия” и „Имаджиморфия”. И с какво можем да облекчим чакането на третия албум, „Митоморфия”? Нещо по-леко, но не по-малко приятно. Пригответе се за „Дудъл нашествие” (изд. „Миранда“)!

Capture.PNGТази книга е една идея по-неангажираща от почти фотореалистичните животински мотиви от „Аниморфия” и „Имаджиморфия”. Това прави „Дудъл нашествие” подходящо въведение за по-млади (или по-неопитни) ентусиасти в света на арт предизвикателствата за оцветяване и дорисуване. Детайлността отново е тук, но нивото на сложност не е така високо.

Capture.PNG

Над 100 страници и 50 картини ще изпитат вашата креативност, наблюдателност и чувство за цветосъчетание. Какви ли не геройчета и предмети се борят за предния план в рисунките на филипинския график. Моливи и острилки, бонбони и сладоледи, риби, октоподи, медузи и морски вълни, облаци, птици и балони, различни неопределени същества с усмихнати или зъбати муцунки…

Capture.PNG

Весели и разнообразни, рисунките демонстрират необузданото въображение на Розанес и ви подканват да се развихрите и вие! Грабвайте моливите и се преборете с „Дудъл нашествие”-то!

Capture.PNG

 

Дудъл нашествие

Невероятна книга за оцветяване – предизвикателство за всички възрасти!

Ще откриете 50 уникални картини, изпълнени с необикновени детайли, въображение и чувство за хумор. Всяка страница е наситена с истории и персонажи, които ще оживеят пред очите ви, докато ги оцветявате.

Какво е дудъл?

Английската дума ДУДЪЛ (doodle) означава драскулка, заврънкулка. Това са онези спонтанни рисунки, които човек прави, докато скучае или чака на телефона с химикалка в ръка. Филипинският художник Кърби Розанес скромно нарича произведенията си  „дудъли”, но всеки може да види, че те са много повече от това.  Картините му накараха света на изкуството да затаи дъх и му спечелиха милиони последователи  в цял свят.

Ако сте фенове на дудълите, ако сте луди по оцветяването, то това е вашата книга!

 

 

One thought on “„Дудъл нашествие” от Кърби Розанес

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s