„Антистрес книга за оцветяване”, „Релаксиращи мандали”, „Книги за оцветяване за възрастни”, „Творчески предизвикателства”… Всички сте виждали издания от този род. Те са истински бум на пазара. Може би самите вие грабвате моливите и се отпускате по този начин в свободното си време. А може би гледате на всичко това като на претенциозни названия, оправдаващи инфантилно хоби. И в двата случая обаче няма как да не останете без дъх при вида на „Имаджиморфия” – новото предложение на издателство „Миранда”, своеобразно продължение на завладяващата „Аниморфия”, отново нарисувано от небезизвестния график Кърби Розанес.

imagimorphia_cover

„Аниморфия” се превърна в бестселър и талантът на Розанес не остана незабелязан. Художникът вече е работил по различни проекти за Warner Bros, Disney, Nike, Ford, Mazda, Ubisoft, Amazon и ред други големи компании. Работата му оказва влияние и вдъхновява художници на графити и татуировки…

1100629_3-500x500

Но всъщност, нищо не говори повече за Розанес повече от самите му рисунки. А ако вече сте разглеждали (или дори още по-добре – оцветявали) „Аниморфия”, то със сигурност няма да останете безразлични и към „Имаджиморфия”. Зад пищната корица ви очакват нови 96 страници, върху които стотици малки рисунчици се преплитат и изтъкават големите образи.

1100629_4-500x500

Величествени животни, прелестни птици, парни локомотиви, египетски саркофаци, платноходи, люшкани от разпенените вълни сред бурното море… А наоколо изображението се разплисква в неизброими рисунки, изплували от фантазията на автора – риби, листа, зарчета, хвърчила, зъбни колелета, куи, ветрила, балони…

1100629_2-500x500

Дали сте достатъчно наблюдателни, за да откриете конкретните търсени предмети? Умеете ли да оцветявате така внимателно, че да покриете всеки мъничък детайл с нов цвят? А дали ще ви се отдаде да съчетаете багрите така добре, както Розанес е съчетал формите? Приемете предизвикателството на „Имаджиморфия”!

Влез във възхитителния свят на художника Кърби Розанес, където животни, предмети и пейзажи се преплитат и сливат в невероятни картини.

 Можеш да ги оцветиш по желан от теб начин. Има и рисунки, които да довършиш със собствени образи и шарки. Дръж очите си широко отворени за скритите необикновени предмети и същества, разпръснати из страниците.

 ИМАДЖИМОРФИЯ е още една необикновена книга за оцветяване, рисуване и откриване на скрити предмети. Както и книгата АНИМОРФИЯ, тя е търсена и обичана от хиляди фенове по цял свят.

1100629_1-500x500

2 thoughts on “„Имаджиморфия” от Кърби Розанес.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s