Поредицата „Търсачи на талисмани“ на Ейми Трий и изд. „Enthusiast“ е вече почти към своя край, но не и преди един предпоследен, епичен сблъсък! Сезам се оказва въвлечена в битката между Зорган и бодливците, от една страна, и войниците на кралица Чаровна – от друга. Нещата се влошават, когато става ясно, че и подлата Морбреция крои пъклени планове, които засягат Сезам. Включете се в приключението с търсачите на талисмани и добавете детелината към вълшебната си гривна! Това е „Търсачи на талисмани – книга 12: Зорган и бодливците“!

tt1.PNG

Кой да предположи, че това, което започва като обичаен урок по езда скоро ще се превърне в истинска война? В единия миг си на гърба на Мисти Морнинг, а в другия вече си говориш с отшелницата Хеста, пазителка на дванадесетата порта, и преди да се усетиш си хваната в боцкаща канонада между армията на Бодливците и войниците на Дорк! Има дни, в които никак АМА НИКАК не е лесно да си Сезам Браун!

tt2

Увлекателният и достъпен стил на писане на Ейми Трий и симпатичните илюстрации на Гуен Милард вече за дванадесети пореден път успяват да омагьосат и забавляват децата, които следят серията „Търсачи на талисмани“. Сезам отново е във вихъра си и продължава да бъде не просто съобразителна и храбра главна героиня на книжките, но и добра приятелка и модел за подражание за малките читатели.

tt3

Но не забравяйте, че съдбата на Каризма все още не е решена! Кулминацията на конфликта със злия Зорган тепърва предстои. Дали книжка тринадесет ще ни донесе така дългоочаквания хепиенд или пък… ще попадне под проклятието на фаталния си номер? Прочетете утрешното ревю и може би ще разберете!

tt4.PNG

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s