Сезам и приятелите й вече са успели да измъкнат изпод носа на злодеите цели десет талисмана от магическата гривна на кралица Чаровна. А когато злите сили са притиснати до стената, те отвръщат с някой от най-пъклените си и коварни планове. И тогава Сребърната фея да ни е на помощ! Добре дошли в „Търсачи на талисмани – книга 11: Огледалото на лъжата“ (изд. „Enthusiast“).

1

Зорган използва една особено подла от всичките си подли магии и атакува директно Сезам Браун, но по адски подмолен начин! С неговата намеса Сезам си има вземане-даване с Огледалото на лъжата, което съперничи дори на Дяволстоко огледало от „Снежната кралица“.

 

Какви ли не страхотии ще види Сезам. Възможно ли е момичето да е на грешната страна? Дали Сребърната фея не е всъщност зла вещица? Но черният маг ще открие, че младото момиче не се поддава така лесно на люжи, илюзии и внушения! Не и когато има вяра в своите приятели и в самата себе си!

11

„Търсачи на талисмани: Огледалото на лъжата“ е една идея по-мрачна от останалите книжки на Ейми Трий, но все пак не вярвам да уплаши феновете на поредица. Приключението този път е изпълнено с мистерии и тайнственост и ще подложи главната героиня на истинско изпитание – не само на смелостта и силата, но и на волята и приятелството.

 

Поредната доза приказни патила и развеселяващи рисунки ви очакват и в тази книжка от „Търсачи на талисмани“, а ние вече сме ви приготвили и ревюто на следващата, така че ви очакваме отново и утре на „Книжни Криле“!

 111

Сезам вече е скрила на безопасно място в чуждия свят десет талисмана. Остава й да намери още само три. Но злият Зорган я чака да се върне в Каризма, за да я нападне със страшните си лъжи и зловещата си магия. Ако имате достатъчно смелост, последвайте Сезам в огледалния лабиринт и добавете талисмана луна към своята вълшебна гривна!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s