С цветните си страници, лесни за следване инструкции и комплект от 10 цветни пластилина тази книжка е всичко, което ви трябва, за да организирате истинска творческа работилница за вашето дете!

zoo

„Зоопарк от пластилин” на Милена Радева и издателство „СофтПрес” е кратка, но доста симпатична книжка, която ще окуражи малчуганите да изпитат своята сръчност и креативност. На страниците ви очакват упътвания за създаването на цели десет диви животни, а към тях са включени и прилежащите десет цвята пластилин. Децата ще имат възможност сами да създадат своите животни-играчки. За пластилининия зоопарк авторката на книжката е подбрала едни от най-популярните представители на екзотичната фауна – хипопотам, зебра, крокодил, лъв, слон, костенурка, жираф, носорог, змия и папагал.

zoo1.PNG

Освен, че обясняват стъпка по стъпка как да измайсторите частите на своите пластилинени любимци, инструкциите също дават и идеи за смесване на цветовете, подръчни материали, които можете да използвате като инструменти. Самите инструкции пък са достатъчно ясни и прости за изпълнение, тъй че книжката е подходяща дори и за по-малките палавници. Книжката спокойно може да служи и като помагало на занятията за децата в детската градина и начален курс.

zoo2.PNG

„Зоопарк от пластилин” е хубав начин да ангажирате детето и да прекарате приятни мигове, развивайки сръчността и въображението му под формата на игра.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s