Все още не сме обходили цялата карта на вълшебната страна Каризма. Все още не сме събрали колекцията от сияещите сребърни талисмани от гривната на кралица Чаровна, в които се крие магическа мощ. Тогава, не ще и дума, продължаваме напред! „Остров Звезда” (изд. „Enthusiast”) ни очаква в девети том на детската фентъзи серия „Търсачи на талисмани”! 

tnt9

Сезам и Мади виждат една падаща звезда и отново попадат в Каризма. Запознават се с пясъчната вещица и продължават мисията си – да открият талисманите от вълшебната гривна на кралица Чаровна. Дали ще победят урчините и грамадния рак? Дали в търсене на поредния загубен талисман ще намерят пътя през скалния лабиринт? Последвайте търсачите в новото им пътуване до Каризма и прибавете звездата към вашата магическа гривна!

 tnt9-1

Скътан в долния ляв ъгъл на картата на Каризма, остров Звезда е поредното чудно място, населявано от приказни създания, до което Сезам ще отведе своите приятели-читатели.

karizma

Бъдете готови за среща с пясъчната вещица Рамора, както и с Тайк, Луг, Физ, Лъмзи и Гъмба – цяла банда люспести урчини с ципести крака. Но се пазете от хитрата и зла Морбеция и магическата й кукла Елмо. И разбира се от вечно жадния за власт магьосник Зорган и неговите слуги – феите Никс и Дина!

tnt9-2.PNG

Рачешки щипки, застрашително високи вълни, морска пяна… Ето ти едно вълнуващо приключение, при това тъкмо като за приближаващото лято. Писателката Ейми Трий и илюстраторката Гуен Милард отново са се постарали доста за да не скучаете нито миг с „Търсачи на талисмани”!

tnt9-3.PNG

А вие не пропускайте момента ако сте хвърлили око на книжките! По случай Деня на детето на сайта на издателство „Enthusiast” заглавията от цялата серия се предлагат на направо символични цени! (3.36 лв. за книжка, ако трябва да сме точни). Проверете промоцията тук: http://bookstore.enthusiast.bg/category/4/children-s-books.html?ProductSort=1&

tnt9-4tnt9-5

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s