Вярно, че с всяка книжка от детската фентъзи поредица „Търсачи на талисмани” (изд. „Enthusiast”) малките читатели се сдобиват с по едно малко съкровище. Но в осмата част съкровищата са дори две! Разбира се, ще получите поредния талисман от серията –този път новата част от вълшебната гривна на кралица Чаровна е висулка-монета. Но освен нея… на страниците се крие и едно друго, далеч по-голямо съкровище! Но внимавайте, за да се доберете до него ще си имате разправии със страшни огнедишащи дракони!

tnt8

„Скрито съкровище” ще поведе феновете на поредицата на ново пътешествие из пределите на въображаемия свят Каризма. Този път героите на Ейми Трий ще се сблъскат с едни от най-опасните създания, изпречвали се на пътя им до момента.

tnt8-1.PNG

Момичетата трябва да докажат, че могат да разчитат кодирани съобщения и че имат смелост да се впуснат в най-мрачните подземни лабиринти, обитавани от зли дракони! Само така ще намерят липсващия талисман. Бъдете смели! Победете призраците от легендите заедно с търсачите на талисмани и добавете сребърната монета към вашата гривна!

 tnt8-2.PNG

Илюстрованата поредица отново не изневерява на своите традиции. Фантастичните приключения на главните героини са предадени чрез увлекателния и достъпен стил на Ейми Трий и симпатичните графични илюстрации на Гуен Милард. А тандемът вече многократно се е доказал и за никого не е изненада, че и тази книжка е удар в десетката!

tnt8-3

tnt8-4.PNG

А аз нямам нито причина, нито намерение да спирам с поредицата! И още утре ще ви разкажа за том девети – „Остров Звезда”!

А вие не пропускайте момента ако сте хвърлили око на книжките! По случай Деня на детето на сайта на издателство „Enthusiast” заглавията от цялата серия се предлагат на направо символични цени! (3.36 лв. за книжка, ако трябва да сме точни). Проверете промоцията тук: http://bookstore.enthusiast.bg/category/4/children-s-books.html?ProductSort=1&

tnt8-5

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s