Весела, вълшебна и пълна с въображение, поредицата „Търсачи на талисмани” продължава! Добре дошли в книга 7 – „Вълшебните кристали” (изд. „Enthusiast“). Присъединете се отново към находчивата и безстрашна Сезам Браун, отправила се на поход да открие изгубените тринадесет сребърни талисмана от магическата гривна на кралицата на Каризма!

tnt7

Сезам вече е открила шест талисмана и мисията й е наполовина завършена. Но магьосникът Зорган я следва по петите в Ледената страна и изпраща срещу нея зверове и снежни бури, които правят задачата на момичето още по-трудна. Победи студа с търсачите на талисмани и прибави снежинката към твоята вълшебна гривна!

 tnt7-2.PNG

Владетелката на приказния свят Каризма все още се нуждае от помощта на своите верни малки приятелки! Момичетата начело с устремената Сезам отново поемат на мисия в името на доброто. Без тях кралица Чаровна би била изгубена.

karizma

И момичетата го знаят. Това обаче съвсем не е причина да си вирят носовете и да се правят на важни. Напротив – героините са по-решителни от всякога. И добре, че е така, защото злият Зорган и коварната Морбеция нямат никакво намерение да отстъпват!

tnt7-3.PNG

Завръщането във фантастичната страна, създадена от Ейми Трий е удоволствие, както винаги. Населена с магворти, дуфъри, бандрали и какви ли не още твари, Каризма крие безброй тайни и приключения!

tnt7-4

Във „Вълшебните кристали” Сезам и компания се отправят по следите на талисмана-снежинка, а намирането му е от ключова важност. На карта е поставена съдбата на топящата се Ледена дама и нейната Ледена страна.

 

Дали момичетата ще се справят? С помощта на смелост, съобразителност и верни приятели всичко е възможно!

А какво става по-нататък? Ревюто на осмата книга ще ви очаква утре на „Книжни Криле”!

tnt7-1.PNG

А вие не пропускайте момента ако сте хвърлили око на книжките! По случай Деня на детето на сайта на издателство „Enthusiast” заглавията от цялата серия се предлагат на направо символични цени! (3.36 лв. за книжка, ако трябва да сме точни). Проверете промоцията тук: http://bookstore.enthusiast.bg/category/4/children-s-books.html?ProductSort=1&

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s