Честит рожден ден, Господари на Вселената! Измина точно година от премиерата на комикса на Николай Попов – Нико и Grozen Entertainment и от „Книжни Криле” решихме да ознаменуваме повода с ревю! Ама мислете му ако не ни запазите парче от тортата! Ще хвърчат глави и ще гърмят планети! … Майтапът настрана, всяка стотинка, която дадете за този графичен роман отива в помощ на малката Тиа Коритарева, която е болна от диабет и се нуждае от адски много грижи и не малко скъпи консумативи.

Повече подробности, както и възможност за поръчка ще откриете във Фейсбук групата „Тиа Коритарева – благотворителен базар за малкия киборг”  – https://www.facebook.com/groups/209504689509978/

 

Представете си, че луд учен е смесил генетичен материал от Мегаум и извънземните Канг и Когос от „Семейство Симпсън”, а после е облякъл еднооките си творения с гардероба на някоя костюмна драма на BBC.

thoh_kang_and_kodos mega

elizabethan-actors-actors

Не можете да си го представите? Е, споко, няма и нужда, защото резултатът вече е онагледен и стои пред вас! Запознайте се с космическите кутсузлии, изживяващи се като главни герои на комикса „Господарите на вселената”! (Да не се бърка с He-Man and the Masters of the Universe, освен приликата в заглавието – нищо общо с култовия осемдесетарски франчайз!)

61068615.jpg

Двама извънземни. Една цел. Планетата Земя… Звучи лесно, нали? Но – само на думи!

Проследете гениално глупавите и смешни извънземни, в нескопосаните им опити за господство надмалката, синя планета, която ние хората наричаме свой дом! Дали ще остане наш, или ще се наложи да копаем в златни мини в името на новите ни господари, можете да разберете само, ако разтворите книгата и се потопите в рисуваното й вълшебство, създадено от Нико Попов – автор и художник на комикса!

Към изданието има 4-минутен анимационен клип, както и саундтрак с 9 специални песни, селектирани в национален музикален конкурс, които ще допринесат за приятната атмосфера, докато изживявате приключенията в книгата

61068612.jpg

Тъй като последно, когато проверих все още бях човек, та сега не зная дали да симпатизирам на непрестанно провалящите се в инвазийните си опити несретници? Или пък да ги приема за антагонисти и да си кажа „Хак им е!” и „Така им се пада на лошите космически нашественици! Човеците rule!”…? Май по малко и от двете. Във всеки случай, хуморът е на лице и това е най-важното!

61068613.jpg

Като визия и изживяване „Господарите на вселената” до някъде ми напомни и на шантавите комикси и детски книжки на Dan Santat. Стилът на Нико Попов е като нещо, което можете да видите в албум с концептуални рисунки за някой нов анимационен блокбастър. И като стана дума за анимация… ГЛЕДАЙТЕ!

 

Точно както и други издания на Grozen Entertainment, „Господарите на вселената” също е издаден и на английски, и върви със свой собствен саундтрак (на диск, приложен към книгата). Тъй че, кеф ви да си четете комикс, кеф ви да си слушате музичка. А най-добре – и двете едновременно!

61068614.jpg

Само побързайте! Прочетете си комикса сега, докато е време, че току виж на космическите нашественици най-накрая им се удало да ни затрият!

Zedd

 

„Господарите на вселената” във Фейсбук:

https://www.facebook.com/THE-MASTERS-OF-THE-UNIVERSE-ГОСПОДАРИТЕ-НА-ВСЕЛЕНАТА-259606910751978

 

В магазина на Грозен…

http://grozenentertainment.com/store/product/GOSPODARITE-NA-VSELENATA_URL/

 

Чуйте и представяне на комикса по БНР:

http://bnr.bg/horizont/post/100047539/nov-bylgarski-komiks-gospodarite-na-vselenata

61068617.jpg

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s