Еди Мърфи и Ник Нолти в „48 часа”, Мел Гибсън и Дани Глоувър в „Смъртоносно оръжие”, Джеки Чан и Крис Тъкър в „Час Пик”… Всички те остават в сянката на едно ново детективско дуо! Те пак са тук! Представяме ви Тими Провала и Мечо Тотала в „Тими Провала 3: Срещаме се отново”! 

7d589b4d387d14f4d4b87b281b1d51de.jpg

Поредната глава от хрониките на детективска агенция „Тотал Провал” ООД ще ни разкрие детайлите около разследването на една от най-големите училищни конспирации в историята на най-големите училищни конспирации!

timi1.PNG

Тими е изпаднал в немилост. Грози го изключване за непристойно поведение и изглежда, че има само един сигурен начин да си възвърне реномето и да си спечели симпатиите на учителите. Да си оправи поведението?!? Не, разбира се, що за абсурдна идея! (Честно, не знам изобщо от къде ви хрумна!)

 

Тук говорим за мистериозния доклад „Чудо”! Кодовото име е напълно заслужено. Множеството легенди около този апокрифен документ говорят, че когато бил предаден в час по биология преди години докладът „Чудо” извоювал за своя автор нечуваната до тогава оценка 6+++++…

 

Тими има прост план със сложно изпълнение – той трябва да се докопа до доклада, да го препише и да се превърне във всеобщ любимец на целия педагогически състав на училището! Късмет, Тими! Ще ти е нужен!

timi2.PNG

Стефан Пастис и този път не е изневерил на себе си. Феновете на поредицата ще открият нова доза от весели случки и щури приключения, акомпанирани от закачливите рисунки на Тими. Тук е и вечният антагонист Корина Корина, и разбира се неизменно ленивият партньор на Тими, Мечо Тотала, който спокойно може да си съперничи със самия Тими за светлината на прожекторите. Полярният мечок е абсолютно култов персонаж!

timi3.PNG

Серията „Тими провала” на издателство „Сиела” е уж препоръчвана за читатели между 8 и 12 години, и се очаква от нея да спечели подрастващите за каузата, че четенето на книги не е скучно задължение, а забава и удоволствие. Как и защо тогава едно „дърто магаре” като мен взе та се запали по тези книжки?

timi4.PNG

Отговорът на този въпрос ще потърся утре в „Тими Провала 4: Светът е полудял!”. Очаквайте ревюто на „Книжни Криле”!

Zedd

timi5.PNG

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s