„Крехка сила” е петата поредна книжка от завладяващото детско фентъзи „Търсачи на талисмани” на Ейми Трий и издателство „Enthusiast“! Присъединете се отново към Сезам Браун и компания в следващата глава от сагата за Каризма! Сега Сезам продължава своята надпревара със злите сили, похитили легендарния артефакт на кралица Чаровна. Къде ли ще ни отведе този път търсенето на изгубените сребърни талисмани? Едно знам – със сигурност мястото ще е фантастично и вълнуващо!

sila1.PNG

Ейми Трий отново ни е подготвила изследване на незнайни кътчета от нейния фентъзи свят, към който всяко дете с приключенски дух с удоволствие би се втурнало. А към отряда от смели търсачи се присъединява още едно ново момиче. Името й е Лиз. Дали обаче тя няма да съжали, че е била въвлечена в тази авантюра, когато по петите й тръгнат съществата Върг, Горц и Бод? Смелост, Лиз! Верните ти приятелки ще са до теб!

sila2.PNG

В този том от „Търсачи на талисмани” ви очакват какви ли не изненади – от крепостта на коварната Морбеция до… величествени динозаври! Вече набрала скорост, тази чудесна детска серия не мисли да забавя темпото.

43_book_cover_image_1.png

А кратките глави и многото илюстрации карат страниците да летят неусетно бързо, което със сигурност ще е голям плюс и допълнителна мотивация за млади читатели! Много подходящи книжки ако имате за цел да провокирате любов към четенето у децата.

sila3.PNG

А макар и „момичешки” на пръв поглед, заглавията от серията спокойно биха се харесали и на момчетата. Ако не вярвате само хвърлете едно око на „Крехка сила” – доверени офицери и коварни предатели, огромни лепкави паяжини и месоядни растения… Това са само част от приключенията, които ви очакват в „Търсачи на талисмани”!

Книголюба

sila4

Сезам откри четири от липсващите талисмани от гривната на кралица Чаровна, но девет все още са скрити някъде из земите на Каризма.

 В страната настъпва хаос, ветровете сменят посоката си… А в търсенето на поредния талисман – красива сребърна пеперуда – Сезам Браун се оказва лице в лице с грибъли, хищни растения и един изключително космат паяк.

 Включете се в новото приключение на търсачите на талисмани, за да прибавите пеперудата към своята гривна!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s