Празниците идват и на всеки му се иска да се скътае някъде на топличко, да се наслади на спокойствие и уют с книга. А за допълване на приказната атмосфера най-подходящи са… ами приказките, разбира се! И „Приказна съкровищница: Коледни приказки” на издателство „Софт Прес” е повече от подходящ избор за целта!

prikazna-sakrovishtnitsa-koledni-prikazki.jpg

Някои от приказките може би са ви познати под други заглавия, като например „Елфите и обущаря”, вместо „Обущарят и джуджетата”, или „Баба Хола”, вместо „Госпожа Виелица”. Във всеки случай в „Приказна съкровищница: Коледни приказки” ще откриете преразказани шедьоври от Ханс Кристиан Андерсен и Братя Грим, както и някои по-нетрадиционни за нашите географски ширини истории. Разбира се, неминуемо присъства и „Лешникотрошачката”, която с течение на годините се е превърнала в истински символ на Коледа.

prikazna-sakrovishtnitsa-koledni-prikazki_2.jpg

Специално внимание заслужава и „Снежната кралица”, разделена на седем части, която сама по себе си е достатъчна причина да грабнете книгата. Приключенията на малката Герда в търсене на най-добрия й приятел Кай са непреходни и все така омагьосващи.

 

В един единствен том са успели да се сместят не една и две, а цели девет от най-красивите и обичани приказки, специално подбрани според сезона. Очакват ви над сто страници с празнично-зимна тематиха!

prikazna-sakrovishtnitsa-koledni-prikazki_1.jpg

Или казано най-просто – „Приказна съкровищница: Коледни приказки” напълно отговаря на заглавието си!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s