„Моден дизайн на дрешки и аксесоари”, в две разновидности, за сладки котенца и сладки кученца,  + стикери. Това е комбинация, от която всяко малко момиченце моментално ще запищи, запляска и заподскача от радост, миг преди да се втурне ентусиазирано да грабне моливите за оцветяване! Книжките се издават от „Софт Прес”. 

moda1.PNG

Стани дизайнер на дрешки и аксесоари за неустоимо сладките котенца в тази книга. Създай очарователни плакати и картички, като облечеш и разкрасиш тези пухкави любимци със стикери, нарисувани от теб! А след това декорирай стаята си или направи мил подарък на своите приятели.

 moda4.PNG

Всяка от двете книжки съдържа 22 очарователни снимки на котенца и кученца. Пухкавите топчици ви гледат от страниците с влажни очи в очакване да ги превърнете в модна икона сред домашните любимци!

moda2.PNG

За целта книжката ви предоставя камара стикери за оцветяване (общо 70 на брой за котенцата и 62 за кученцата), които можете са оцветите и украсите по свой собствен вкус. След като приключите с този етап, ред е на котенцата и кученцата да бъдат пременени с помощта на свежо оцветените стикери.

moda5.PNG

Шапки и шалчета, очила, папионки, чантички и какви ли не други глезотии са на ваше разположение, за да разхубавите животинките.

moda3moda6

Възможността да залепяте различни дрешки и аксесоари върху снимки е лесно достъпна – все пак има вероятно милион мобилни апликации, с чиято помощ можете да го направите. Но на нас ни се струва, че под формата на книжка и чрез оцветяване и залепване това занимание е далеч по-градивно и креативно. Моливите и хартията със сигурност са за предпочитане пред мазането с пръст по екрана на таблета, не мислите ли?

Книголина

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s