„Непохватковците забъркват каша на морето” може и да не звучи като за сезона, но е приятен начин да внесем малко слънце и много усмивки в някой мрачен зимен ден.

Ако сте пропуснали ревюто на първата книжка от серията на издателство „Прес”, то можете да наваксате на „Книжни Криле“.

nepo_

А сега напред към втората!

175073_b.jpg

Морето – място за почивка, плаж, сладолед… Но не, не, героите съвсем не се отправят на лятна ваканция… Е, поне не Хауърд! Той е изпратен на важна конференция, но за любимите ни мишоци това си е чиста проба ваканция!

nepo_1.PNG

Но онзи раздразнителен мърморко, господин Бълартън, отново диша във врата на горкия Хауърд, който пък отчаяно се опитва ако не да спечели симпатиите на своя шеф, то поне да си запази работното място! А при все най-добрите си намерения, Непохватковците отново са отговорни за редица недоразумения, обърквации, безредици… Абе, направо – бедствено положение!

nepo_2.PNG

Както и преди авторката Сорел Андерсън се е постарала да напълни кратките си истории с много хумор и приключения, с които да провокира малките читатели да четат страница след страница.

nepo_3.PNG

А когато страниците вземат та свършат? Е, няма страшно! Както споменахме по-рано, това е едва втората книжка от серията! Тъй че – следете „Книжни Криле”, защото съвсем скоро ще ви представим и останалите!

nepo_4.PNG

Книголюба

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s