„Пътуване с шейната на Дядо Коледа“ е една от най-интересните книжки-играчки, които някога са ни попадали, а сме виждали наистина доста! За първи път обаче виждаме книжка с… писти! Пригответе се буквално да фучите по страниците с шейната на Дядо Коледа!

Както веднага виждате, към книжката върви симпатична играчка – малка шейничка, в която облегнат на своя бездънен чувал с подаръци удобно се е настанил самият Дядо Коледа!

santa-toy.jpg

Отначало си помислихме, че става дума за книга, която съдържа няколко страници с настолни игри, като използваме приложената играчка-шейна като пионка. Нищо подобно!

santa.PNG

Всъщност, страниците на книгата са изработени от дебел картон, като въпросните писти представляват улеи в картона, оформящи трасето, по което ще прелитате с шейната. Как става това? Ами… шейничката е снабдена с механизъм, и веднъж навита и поставена в пистата тя обикаля по страниците отново и отново. Много забавна хрумка!

santa-toy.PNG

Вижте как действа:

 

Кратичкият текст е подобаващо коледно-приказен и е написан от Фиона Уот, а красивите и сладурски илюстрации, дело на Симона Санфилипо и Джон Ръсен, носят много усмивки и празнично настроение! „Пътуване с шейната на Дядо Коледа“ е чудесна идея за подарък, а веднъж разгърната и с шейничката по средата, книгата може да ви послужи и като коледно украшение под елхата!

pytuvane-s-shejnata-na-diado-koleda-oshte-snimki-na-tazi-kniga (1).jpg

Уникална занимателна книжка с играчка шейна и 4 писти, по които можете да последвате Дядо Коледа и да му помогнете да разнесе подаръците за децата в мразовитата предколедна нощ.

 pytuvane-s-shejnata-na-diado-koleda-oshte-snimki-na-tazi-kniga.jpg

Искаш ли да вземеш участие в най-вълнуващото събитие в края на годината – разнасянето на коледните подаръци за децата? Лесно е! Просто разтвори книжката на издателство „Прес“ – „Пътуване с шейната на Дядо Коледа“, извади шейната с белобрадия старец, постави я на пистата и я пусни. Тя ще профучи покрай къщичката на джуджета, ще стресне пасящите елени и ще се издига в нощното небе. После ще прелети над окъпани в празнични светлини градове и над високите снежни планини, за да стигне накрая до детските стаи, притихнали в очакване на мечтаните подаръци. Последвай Дядо Коледа, който лети в мразовитото нощно небе и разнася подаръци за децата на Бъдни вечер.

Книголюба

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s