Понатрупали са се Star Wars книги в библиотеката ви и не знаете от коя да започнете? Ако решите да подкарате историите в хронологичен ред, не берете грижа! От издателство Егмонт България са изготвили презентация за своите читатели, в която нагледно показват хронологията на издадените до сега романи, както и на бъдещите два.

„Нова зора“ на Джон Джаксън Милър излиза след по-малко от седмица – на 29 октомври, а „Наследник на джедая“ на Кевин Хърн се очаква на 26 ноември. Елате на „Книжни Криле“ и утре, когато ще споделим предпремиерното ревю на „Нова зора“!

От Егмонт ни казват, че със сигурност ни очакват още книги след „Наследник на джедая“, особено около предстоящата премиера на „Rogue One“, но конкретни заглавия все още не се споменават.

Все още няма превод на романите Battlefront: Twilight Company и новопубликуваният хит на Клаудия Грей Bloodline. Дано и те (както и други) да влязат в бъдещите издателски планове на Егмонт! Родните фенове сигурно биха се зарадвали и на превод на Aftermath: Life Debt (продължението на „Последици“), предстоящия Catalyst (прикуъл на Rogue One), и многоочакваният от мен самостоятелен роман Ahsoka, който разяснява съдбата на любимата ни героиня между сериалите „Войните на клонираните“ и „Бунтовниците“!

А сега, ето я и обещаната презентация с хронологията на романите от Егмонт! (В линка по-долу! Е, презентацията не включва младежките илюстровани романи, но да си знаете, ако до сега не сте се ориентирали – „Оръжието на джедая“ и „Бягството на разбойника“ се развиват точно след „Нова надежда“, а събитията от „Подвижна мишена“ са между „Империята“ и „Джедаите“!)

https://prezi.com/embed/y4-txqrik1_g/?bgcolor=ffffff&lock_to_path=0&autoplay=0&autohide_ctrls=0&landing_data=bHVZZmNaNDBIWnNjdEVENDRhZDFNZGNIUE1iNklPWitpTW82a09CZEliRFZ4ZldkMVVIZVpVSzNISzNNZkJlQUZWUT0&landing_sign=wZE2rZP6qWYnBLN3z_iR10CUy8pHXY5vz5ae2ja5cO8

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s