Флотилия от шест междузвездни занимателни книжки връхлетя книжарниците. Трите с рисувани корици от серията „Забавна галактика” са посветени на Епизоди ІV, V и VІ, а останалите три, тези с фото-кориците, съдържат материал от „Епизод VІІ: Силата се пробужда”.

12115446_10153593673070380_6051412860610661490_n

Но, нека да надникнем зад шарените корици и да видим съдържанието на книжките!

Освен задължителните картинки за оцветяване, в книжките ще откриете още тестове, лабиринти, ребуси и други загадки. Ще се срещнете както с любимите герои от класическата трилогия, така и с лицата на предстоящата! От страниците надничат Фин, Рей и Поу, дебне и злодеят Кайло Рен! Ще откриете и схеми на вече превърналия се в сензация дроид BB-8!

В средата на книжките за малките падауани има и комплект лепенки. Сред стикерите, освен главни герои, имаме и по-второстепенни персонажи, като например злощастния бунтовнически пилот Джек Поркинс, или медицинския дроид 2-1B.

На по-поотрасналите фенове вероятно ще се харесат повече лепенките от книжките за Епизод VІІ, по-голямата част от които представляват стилни логота с различни космически кораби и символи на Star Wars. Спокойно можете да украсите лаптопа си с логото на The First Order примерно!

Колкото до обещаните плакати, те наистина са многобройни, но уви – форматът им е А4, т.е. всеки плакат всъщност е страница от книжката, която можете да отрежете, след като сте се справили със загадките от другата страна. Макар и малки като формат, някои от плакатите наистина галят окото!

222224444111116666333335555

Ревюто е публикувано за първи път на www.StarWarsBG.com 

 

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s