„Машина за гушкане” – заглавието казва достатъчно! Това е една от най-настроениепоправящи, слънчевосгряващи, позитивнозареждащи и усмивкопровокиращи книжки, които можете (или не можете) да си представите! И защо ли никак не сме изненадани, че това хартиено удоволствие стига до нас благодарение на издателство „Рибка”?

Hug1.jpg

Автор и илюстратор е Скот Кембъл, и той ни запознава със своето геройче – малко, обичливо момченце, което ни най-малко не се притеснява да покаже своята привързаност, обич и любов. Към мама, към татко, към сестричето си… Към чичко полицай на улицата, към пощенските кутии, към разплаканите бебета… Дори таралеж! Изобщооо… КЪМ ВСИЧКО И ВСИЧКИ! Прегръдки наред, никой не може да избяга от МАШИНАТА ЗА ГУШКАНЕ!!!! (А и кой ли би искал?)

Hug2.jpg

Рисунките са в светли, приветливи, галещи пастелни тонове. Карикатурно-анимационната им стилистика ще допадне и на малки и големи. Илюстрациите проследяват пътуването на Машината за гушкане от точка до точка и от „жертва до жертва”. Без прегръдка няма да се отървете!!

Hug3.jpg

Книжката на Скот Кембъл ни учи да даваме воля на добрите емоции и да не пропускаме възможност за едно хубаво, силно и топло ГУШ! Защото понякога това е всичко, от което наистина се нуждаем!

Hug4.jpg

Прочетете и интервю с автора Скот Кембъл на сайта на издателство „Рибка”: http://ribka-publishing.bg/intervyu-ss-skot-kembl-avtort-na-mashina-za-gushkane/

Hug5.jpg

Искате ли и вие да се превърнете в машина за гушкане? Това изисква сериозни тренировки, но за щастие Скот Кембъл е насреща!

https://www.youtube.com/watch?v=RyRmZDyKPQU

 

А книгата на Скот Кембъл дори е вдъхновила и едноименна песен!

https://www.youtube.com/watch?v=yligbZFg5eM

Книголюба

Hug6.jpg

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s